HUDOBNINY.net
akciová cena Struny na akustickú gitaru 11-52 Phosphor Bronze EJ26 D´Addario

Struny na akustickú gitaru 11-52 Phosphor Bronze EJ26 D´Addario

Struny na akustickú gitaru 11-52 Phosphor Bronze EJ26 D´AddarioD'Addario bol prvý, kto použil Phosph Viac detailov

EJ26

019954122164

skladom

12,50 € s DPH

-18%

15,30 € s DPH

Struny na akustickú gitaru 11-52 Phosphor Bronze EJ26 D´Addario - ...

Struny na akustickú gitaru 11-52 Phosphor Bronze EJ26 D´Addario

D'Addario bol prvý, kto použil Phosphor Bronze v strunách akustickej gitary už v roku 1974. Dnes sa Phosphor Bronze hrá po celom svete a je považovaný za štandard v akustických strunách, vďaka svojej krásnej zvukovej rovnováhe a tonálnemu teplu. Naše priekopnícke struny pre akustickú gitaru Phosphor Bronze sú presne navinuté drôtom z fosforového bronzu cez jadro z ocele s vysokým obsahom uhlíka, čo poskytuje tonálnu všestrannosť vhodnú pre všetky akustické štýly a hudobné žánre.

Tieto struny 11-52 Custom Light Gauge majú o niečo väčší objem a projekciu ako Extra Light, pričom sa na nich stále ľahko hrá.

  • Struny akustickej gitary D'Addario Phosphor Bronze sú presne navinuté drôtom z fosforového bronzu cez šesťhranné jadro z ocele s vysokým obsahom uhlíka
  • Ovíjací drôt z fosforového bronzu poskytuje osvedčený akustický tón D'Addario s krásnou rovnováhou a teplom vhodným pre všetky hudobné žánre.
  • Struny na akustickú gitaru D'Addario Phosphor Bronze sa dodávajú s kódom na recyklovateľnom vrecku VCI, ktorý môžete zaregistrovať a získavať body Players Circle.
  • Naše struny z fosforového bronzu sa vyrábajú v USA – ťahané podľa presných špecifikácií v našom výrobnom závode v New Yorku.
Ďalšie podobné produkty