HUDOBNINY.net
akciová cena Slúchadlový zosilňovač Mustang Micro Fender

Slúchadlový zosilňovač Mustang Micro Fender

Mustang Micro Fender je kompletný osobný gitarový zosilňovač so širokým výberom tónov veľmi pop Viac detailov

231-1300-000

885978430475

skladom

109,00 € s DPH

-15%

129,00 € s DPH

Slúchadlový zosilňovač Mustang Micro Fender - ...

Mustang Micro Fender je kompletný osobný gitarový zosilňovač so širokým výberom tónov veľmi populárnych zosilňovačov série Mustang. Pripojte Mustang Micro priamo k vašej gitare, pripojte svoje obľúbené káblové slúchadlá a vyberte dokonalé nastavenie zosilňovača a efektu.

Je ideálny pre každého hráča od začiatočníka po profesionála, vďaka čomu je rýchle a ľahké získať vynikajúce tóny či už ste doma alebo na cestách. 1/8" stereofónny slúchadlový výstup Mustang Micro umožňuje flexibilitu pri používaní obľúbených káblových slúchadiel alebo slúchadiel do uší a ticho hrať bez nepríjemnej latencie.

Chcete si jamovať spolu so skladbami z vašej hudobnej knižnice alebo obľúbenej streamovacej služby? Mustang Micro podporuje Bluetooth audio streaming z vášho mobilného zariadenia, tabletu alebo počítača do Mustang Micro a je vybavený automatickou audio / vizuálnou synchronizáciou, čo z neho robí vynikajúci nástroj na precvičovanie a učenie sa skladieb. A dokonca môžete súčasne nahrávať svoje obľúbené gitarové tóny a zvukový stream Bluetooth pomocou výstupu USB-C. Je to špičkový gitarový karaoke automat!

Ďalšie podobné produkty